• 平成30年度群馬大学大学院医学系研究科医科学専攻(博士課程)
    入学試験(第2次募集)合格者受験番号一覧
    【Announcement of Screening Result of 2018 Admission :
    Course of Medical Sciences in Graduate School of Medicine,
    Gunma University (Secondary) 】

2018/02/28
入学試験(第2次募集)合格者受験番号一覧

平成30年度群馬大学大学院医学系研究科医科学専攻(博士課程) 入学試験(第2次募集)の合格者は下記のとおりです。

※このページに掲載されている情報は、参考としてご覧ください。

正式な結果は、本日(2月28日)合格者へ郵送する「合格通知書」でご確認ください。

Announcement of  Screening  Result of 2018 Admission :

Course of Medical Sciences in Graduate School of Medicine , Gunma University

Successful applicants’ number are as follows.

Please be confirmed the official result by ” Passing Certificate” that we are going to send today ( 28 Feb.).

合格者受験番号一覧 Successful applicants’ number